Innhold i Babybox ® babypakke

Babypakkens innhold er utviklet og sammensatt av Apotek 1 og andre eksperter innen spedbarnspleie. Her er noen eksempler på vareprøver fra våre leverandører som du kan finne i babypakken. Vær oppmerksom på at innholdet i babypakken kan variere.

 

Apotek 1 Kundeklubb

Som mottaker av BabyBox blir du automatisk medlem av Apotek 1 Kundeklubb. For å hente ut din BabyBox hos Apotek 1 last hjem Apotek 1-appen og vis opp din BabyBox kupong som du finner i appen. Kupongen blir synlig 3 måneder før termin og er gyldig til 3 måneder etter at barnet er født. Du kan hente ut din BabyBox på det Apotek 1 som passer deg best. Som Apotek 1 kundeklubb medlem får du faste medlemsfordeler og unike kupongtilbud gjennom hele året. Last ned Apotek 1 app’en og få tilgang til alle dine fordeler.


Les mer

Lifeline Care

Lifeline Care er en norskutviklet kosttilskuddsserie, lansert på det norske markedet i 2007. Produktene ble skapt av personer med lang faglig erfaring i utvikling og produksjon av helseprodukter til forbrukere. Hva kroppen din trenger, endrer seg både med alder og situasjon. Produktene fra Lifeline Care er utviklet nettopp med tanke på de ulike behovene som oppstår underveis i livet.

 


Les mer

Libero Touch

Vår supermyke Libero Touch er godkjent for svanemerking. Det betyr at den oppfyller strenge nordiske krav til miljø og helse samt til funksjon og kvalitet. Vår mykeste bleie noensinne er dermatologisk testet – for at den skal være og føles mest mulig naturlig og skånsom. Touch-bleiene er laget for å ta vare på det lille nurkets fine og følsomme hud. I BabyBox får du Libero Touch i størrelse 1 og 2. 


Les mer

Mustela - Vitamin Barrier

Vitamin Barrier cream er en uparfymert barrierekrem med sinkoksid som både forebygger, lindrer og reparerer sår hud i bleieområdet. For alle hudtyper og kan brukes daglig. Selges kun i apotek.


Les mer

Gjensidige spedbarnsforsikring

Du kan bestille gratis spedbarnsforsikring før barnet ditt er født og frem til han eller hun er 3 måneder. Forsikringen er helt uforpliktende, og stopper automatisk når barnet blir 6 måneder. Du kan også ringe dyktig helsepersonell om du skulle lure på noe utenfor helsestasjonens åpningstider.  


Les mer

AVENT tåteflaske

Flaskens naturlige form gjør at barnet aksepterer flasken, og gjør det enklere å veksle mellom bryst og flaske. Flaskens ergonomiske form gjør den mer stødig og enklere å holde. Flaskesmokkens design gjør at flaskesmokken ikke kollapser. Avansert antikolikksystem som gjør at luften går ned i flasken i stedenfor barnets mage.


Les mer

Neutral vaskemiddel

Allergier er i ferd med å bli et stadig større problem for barn og voksne. I mer enn 25 år har Neutral jobbet mot allergier og utviklet milde kvalitetsprodukter. Derfor er alle våre produkter uten parfyme, fargestoffer og parabener, men fulle av gode og effektive ingredienser som rengjør og tar vare på dine klær for deg og familien.


Les mer

Dermica Baby tørre engangskluter

Tørre, myke og skånsomme vaskekluter.

Engangsklutene er velegnet ved bleieskift og rengjøring av ansikt og kropp. 10 x 10 cm non-woven kompress.


Les mer

Foreldre & Barn

Foreldre & Barn er Norges største blad for småbarnsforeldre. Gjennom aktuelle reportasjer og nyttige tips ønsker vi å informere og inspirere småbarnsforeldre og fremheve gleden ved det å ha barn. I Babybox får du en utgave av Foreldre & Barn


Les mer

AVENT smokk

Smokken har en utforming som følger den naturlige utviklingen av barnets gane, tenner og gommer. Den er foldbar og symmetrisk. Alle AVENT-smokker er laget av silikon og er smak- og luktfrie slik at de lettere aksepteres av babyen.


Les mer

AVENT ammeinnlegg

AVENT Ammeinnlegg Dag er komfortable og diskre.Ammeinnlegg som er usynlige under klærne fordi de er tynnere og bredere. Kjerne som holder fuktigheten inne og sørger for å holde deg helt tørr. Innleggene er pakket enkeltvis slik at man enkelt kan ta de med i vesken, på reise etc.


Les mer

Dermica Baby våtservietter med lokk

Dermica Baby våtservietter med lokk 72 stk er svanemerkede og uparfymerte. De har ikke fargetilsetninger eller parabener.

Våtservietter med lokk holder seg fuktige lenge og er enkle å bruke. Hver serviett er str 21x21cm. Svanemerkede produkter er gode for miljøet og for barna. Uten fargestoffer, parfyme og parabener.


Les mer

Bepanthen salve

Bepanthen er en salve som forebygger og pleier tørr hud og såre barnerumper. Salven legger seg som et beskyttende lag på huden uten å tette porene slik at huden får puste. Bepanthen salve kan også smøres på brystvortene etter amming. Selges kun i apotek.


Les mer