Innhold i Babybox ® babypakke

Babypakkens innhold er utviklet og sammensatt av Apotek 1 og andre eksperter innen spedbarnspleie. Her er noen eksempler på vareprøver fra våre leverandører som du kan finne i babypakken. Vær oppmerksom på at innholdet i babypakken kan variere.

Apotek 1 Kundeklubb

Apotek 1 Kundeklubb

Som mottaker av BabyBox blir du automatisk medlem av Apotek 1 Kundeklubb. For å hente ut din BabyBox hos Apotek 1 last hjem Apotek 1-appen og vis opp din BabyBox kupong som du finner i appen. Kupongen blir synlig 3 måneder før termin og er gyldig til 3 måneder etter at barnet er født. Du kan hente ut din BabyBox på det Apotek 1 som passer deg best. Som Apotek 1 kundeklubb medlem får du faste medlemsfordeler og unike kupongtilbud gjennom hele året. Last ned Apotek 1 app’en og få tilgang til alle dine fordeler. Les mer om Apotek 1 Kundeklubb.

Libero Touch

Libero Touch

Vår supermyke Libero Touch er godkjent for svanemerking. Det betyr at den oppfyller strenge nordiske krav til miljø og helse samt til funksjon og kvalitet. Touch-bleiene er laget for å ta vare på det lille nurkets fine og følsomme hud.

Mustela - Vitamin Barrier

Mustela - Vitamin Barrier

Vitamin Barrier cream er en uparfymert barrierekrem med sinkoksid som både forebygger, lindrer og reparerer sår hud i bleieområdet. For alle hudtyper og kan brukes daglig. Selges kun i apotek.

Gjensidige spedbarnsforsikring

Gjensidige spedbarnsforsikring

Det å få barn byr på mye glede, men også en del bekymringer. Spedbarnsforsikring fra Gjensidige er en gratis ulykkesforsikring for barn fra 0-6 måneder. Har du denne forsikringen kan du også ringe dyktig helsepersonell når helsestasjonen er stengt, om det skulle være noe du lurer på. 

AVENT tåteflaske

AVENT tåteflaske

Flaskens naturlige form gjør at barnet aksepterer flasken, og gjør det enklere å veksle mellom bryst og flaske. Flaskens ergonomiske form gjør den mer stødig og enklere å holde.

Dermica Baby tørre engangskluter

Dermica Baby tørre engangskluter

Tørre, myke og skånsomme vaskekluter.

Engangsklutene er velegnet ved bleieskift og rengjøring av ansikt og kropp. 10 x 10 cm non-woven kompress.

Foreldre & Barn

Foreldre & Barn

Foreldre & Barn er Norges største blad for småbarnsforeldre. I babypakken fra Babybox får du en utgave av Foreldre & Barn

AVENT smokk

AVENT smokk

Smokken er foldbar og symmetrisk. Alle AVENT-smokker er laget av silikon og er smak- og luktfrie slik at de lettere aksepteres av babyen.

Blenda Sensitive vaskemiddel

Blenda Sensitive vaskemiddel

Blenda Sensitive Pulver er et vaskemiddel spesielt utviklet for å være skånsom mot huden og vaske tøyet rent. I tillegg er Blenda Sensitive dokumentert mild mot huden, anbefalt av Astma og Allergiforbundet og miljømerket med Svanen.

AVENT ammeinnlegg

AVENT ammeinnlegg

AVENT Ammeinnlegg Dag er komfortable og diskre.Ammeinnlegg som er usynlige under klærne fordi de er tynnere og bredere. Innleggene er pakket enkeltvis slik at man enkelt kan ta de med i vesken, på reise etc.

Bepanthen salve

Bepanthen salve

Bepanthen er en salve som forebygger og pleier tørr hud og såre barnerumper. Salve kan også smøres på brystvortene etter amming. Selges kun i apotek.

Dermica Baby våtservietter med lokk

Dermica Baby våtservietter med lokk

Dermica Baby våtservietter med lokk holder seg fuktige lenge og er enkle å bruke. Våtservietter er str 21x21cm og svanemerkeda. Uten fargestoffer, parfyme og parabener.